Kate Black
Bireysel Görüşmeler
Spordaki fiziksel antrenmanların yanı sıra psikolojik beceri antrenmalarının da önemi büyüktür. Aynı seviyede performans gösteren pek çok sporcuyu birbirinden ayırt eden özelliklerin başında mental dayanıklılık gelmektedir.
Daha Fazla Bİlgİ
Kate Black
Online Görüşmeler
Farklı ülkelerde veya şehirlerde yaşayan sporcular için online görüşme hizmeti sağlanmaktadır.Sporcuların yoğun turnuva takviminden dolayı görüşmelerin devamlılığını sağlamak amacı ile yüz yüze görüşmelerin yanı sıra online görüşme hizmeti de sağlanmaktadır.
Daha Fazla Bİlgİ
Kate Black
Aile Eğitimleri
Freud’un buzdağı metaforu üzerinden yola çıkacak olursak; sporcular buzdağının görünen kısmında yer alır. Her ne kadar performansı sergileyenler sporcular olsa da buzdağının görünmeyen kısmında yer alan aileler de çok önemli bir role sahiptir.
Daha Fazla Bİlgİ
Kate Black
Sporcu Eğitimleri
Bireysel görüşmelerin yanı sıra sporculara grup eğitimleri vermek mümkündür ve bu eğitimler her spor branşına uyarlanabilir. Genel olarak spor kulüplerinde verilen bu eğitimler psikolojik beceri antrenmanları üzerine yoğunlaşarak sporcuların mental dayanıklılıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.
Daha Fazla Bİlgİ
Kate Black
Antrenör Eğitimleri
Freud’un buzdağı metaforu üzerinden yola çıkacak olursak; sporcular buzdağının görünen kısmında yer alır. Her ne kadar performansı sergileyenler sporcular olsa da buzdağının görünmeyen kısmında yer alan antrenörler de çok önemli bir role sahiptir.
Daha Fazla Bİlgİ